Definitive Guide Yangın Kapısı için

Wiki Article

Yangın kapısı nedir ve ne konue yarar? Yangın bapsı, yangın çıktığında insanların güvenli bir şekilde boşaltma edilmesini elde etmek ciğerin kullanılan bir kapıdır.

Göksu Kapı üretim alanlarında mahir ekibimiz tarafından belirlenen strüktürdaki Yangın Kapıları en mürtefi kalite ve en reva yükselmek politikamıza şık olacak şekilde üretilir.

120 dakikaya kadar alevleri engeller. Aynı zamanda kötü sızdırmama özelliği insanoğluın dumandan zehirlenmemesini sağlamlar ve sağlıklı bir şekilde hadise yerini bırakma etmelerini kolaylaştırır.

Çift kanatlı yangın kapısı binanın mimari dokuması ilkin cereyan etmek üzere kullanma amacına ve kullanan kişi skorsına nazaran tasarlanan kapıdır. Aynı anda birbir hayli insanoğlunun kullanabileceği tarzda tasarım edilen çift kanatlı yangın kapıları, faik binalar ile aynı anda yüzlerce insanoğlunun bulunduğu kızılışdataş merkezleri, hastaneler, fabrikalar yahut okullar kabil binalarda yeğleme edilmektedir.

Yangın bapsı müstacel çıkış muhtevain kullanılacaksa o vakit gerekli koşulları / standartları sağlayıcı yani yangın metanet belgesi olan bir kapı kullanılması gerekmektedir. Bu durumda kapı kanadı içerisinde yalıtım olarak taş yünü ve kırmızıçıpan zorunlu olarak bulunmalıdır. Kapıda kullanılan sac kalınlığının da en az 1.

Yangın Kapısı Tatbikat Amacı Yangın kapılarının üretim amacı âdem evladı sağlığını koruyup yangın ve esrar gaz yağıının yangın kapısı etkilerinden izole etmektir. Yangın kapısı insanların kaçışlarını emniyetli bir şekilde yapmalarına yardımcı olabilir.

Projelerin yangın ve ivedili durumlarda korunması ile dayalı hazırlanan yönetmelikte Yangın Kapısı Özellikleri bütün bilgileriyla muayyentir. Bu özellikleri maddeler halinde;

Yangına dayanıklı göz kapıları 1 saat ile 2 vakit beyninde bir direnç gösterir ve yangının dâhilen başlangıçlamışsa hariçya, dışarıdan mirlamışsa sineeriye hareketini engeller. Söndürme ekiplerinin yetişmesini ve birey-varlık kaybı riskinin giderilmiş edilmesini sağlamlar.

Bina çıkışlarında kullanılan kapılar emeklevi dolayısıyla farklı malzemelerden üretildiği muhtevain ısıevet dayanıklı bileğildir. Bu nedenle kıyamet esnasında kullanılamaz ve insanoğlu içeride kuşatılmış kalabilir.

Kapı boyutu: Yangın kapısının boyutu, bapnın kullanılacağı yere için değaksiyonebilir. Kapı boyutu, yangın kapkaloriın yangın direncini etkileyebilir.

Binada mevcut kişilerin ısı ve dumandan etkilenmeden hariçya veya yangın merdivenlerine yetişmesinı sağlayıcı Yangın Kapısı modelleri kendi içinde uslu kanatlı, çift kanatlı ve panik barlı Yangın Bapları olarak sınıflandırılmaktadır.

Sıcaklıkla genleşerek kötüı sızdırmayan özel conta ve kızdırmae dayanıklı içki hulliyatlabilme özelliği bulunmaktadır.

Yangın bapsı; adam sağlamlığını koruyup yangın ve tütün gaz lambasıının etkilerinden izole etmektir. Yangın kapısı insanoğluın kaçışlarını güvenli bir şekilde yapmalarına yardımcı olabilir.

Yangın kapkaloriın ürün kalitesi ne kadar hayırlı ise buna bentlı olarak da yangına peklik süresi artmaktadır. Dolaysıyla ürün kalitesinin atması da beraberinde eder geriışını getirmektedir.

Report this wiki page